אודות

 
 

מי אנחנו...

 
ליאור שניר למד את אומנות הבישול והאפייה ברשת מלונות דן. את התמחותו עשה ברשת מלונות דן, במלון קינג-דיויד בירושלים ובמטבחי גורמה נוספים.
בשנת 1999 נולד אצל ליאור וטל שניר הרעיון של יצור ושיווק קישים ייחודיים בעבודת יד ואשר מתאפיינים בשילובים ובטעמים מיוחדים.
תחילת הדרך הייתה בתנור הביתי.
במהלך השנים גדל מגוון המוצרים ונוספו מנות מיוחדות - טרינים, מטבלי גבינה, ממרחים ולזניות.
בתחום הקישים הותאמו מנות בגדלים שונים (מנות אישיות ומיני קיש).
ככל שעובר הזמן נרקמים טעמים חדשים ומגוונים וכל זה תוך שמירה על רמת מקצועיות ואיכות חסרת פשרות.
הקישים של שניר שווקו למעדניות מובחרות במרכז הארץ ועם הזמן נוספו עשרות לקוחות נאמנים למעגל ההפצה. נכון להיום מגוון המוצרים של שניר משווק לחברות קייטרינג, מעדניות, בתי לחם ובתי קפה ברחבי הארץ.
המוצרים של שניר עשויים מחומרים טבעיים בלבד!
אנו משתמשים בירקות טריים וגבינות מובחרות, ללא תוספת של חומרים משמרים וחומרי טעם וצבע.
הלקוחות הנאמנים שלנו הם העדות הברורה לטיב, טעם ואיכות.

חשוב לציין שעל אף התרחבותו של המטבח והגדלת יכולת היצור וההפצה, נשמר הצביון האינטימי והמשפחתי, המטרה הייתה ונשארה - מטבח בוטיק.
ליאור הוא המוביל המקצועי בענייני פיתוח המוצרים החדשים ושיפור המוצרים הקיימים.
בת זוגו - טל, מתמקדת בנושאי קשרי לקוחות והתחום האדמיניסטרטיבי.

הכוח המניע את הזוג שניר היה ונשאר האהבה לאומנות האפייה וליצירת טעמים ייחודיים ומשובחים.

קישים מוכנים לאירועים קלים להכנה
חברתנו מתמחה ביצור ושיווק של קישים ומוצרי גבינה נילווים.
תוכלו להתרשם ממבחר רב של שילובים, טעמים וגדלים...
קישים משפחתיים, מנות אישיות וחטיפי מיני קיש.

עוד ממוצרנו, לזניות, מטבלי גבינה, טרין חצילים וגבינות, עלי גפן, ממרחים ועוד...
אנו נותנים מענה ללקוחות עיסקיים - מעדניות, חברות קייטרינג ובתי קפה וללקוחות פרטיים.
 
 
 
הקישים של שניר